Rob, René en Jeroen bespreken in het geheim hoe ze Jessie willen nomineren

Rob, René en Jeroen bespreken in het geheim hoe ze Jessie willen nomineren

René, Rob en Jeroen bespreken hun tactiek voor tijdens de nominaties. De stemronde komt steeds dichterbij en de heren bespreken hun tactiek in het geheim.

Het gonst momenteel van de geruchten en de eerste complotten zijn ook al gesmeed. Rob, René en Jeroen zijn inmiddels eenheid geworden en bespreken ook vandaag weer hun tactiek. Ze proberen erachter te komen wie op wie zal stemmen. Om zo te kunnen uitrekenen of ze genoeg stemmen hebben verzameld om Jessie op de bank te krijgen. Samen bespreken ze de huidige stand van zaken. Dat ze op Jessie zullen stemmen is zeker, ze hem meer dan zat. Dat van die kebabzaak is ook alleen maar om te pleasen begint Rob. Hij heeft het idee dat Jessie ervoor probeert te zorgen dat mensen niet op hem zullen stemmen. René die ondertussen alles noteert is het eens met de theorie van Rob. Daarna komen de rest van de bewoners één voor één aan bod. Het drietal heeft het vermoeden dat ze een aantal mensen wel aan hun kant kunnen krijgen. Als voorbeeld worden Karin, Jacco en Kevin genoemd. Maar ze blijven wel realistisch want uiteindelijk zal de nieuwe bewoner beslissen wie er naar huis moet en hebben zij die beslissing niet in handen. Na het gesprek besluiten de drie om niet allemaal tegelijk de safezone te verlaten zodat het voor de rest niet zo opvalt dat er complotten worden gesmeed. Om de beurt lopen ze richting de loods en René besluit dat er nog een extra maatregel nodig is. Het papiertje waarop hij alle notities heeft gemaakt mag nooit iemand onder ogen komen. Hij steekt deze dan ook in brand. Dit doet hij stiekem in de bosjes en met het vernietigen van dit bewijsmateriaal zal niemand ooit weten wat er zich zojuist heeft afgespeeld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:27

  Ik vind dat in deze opzet om de bewoners laten stemmen moet veranderen
  Omdat ze complotten maken wie er weg moet, en daarom zal ik het leuk vinden als de kijkers nu mogen stemmen.
  De stemmers mogen stemmen op wie ze weg willen hebben , en dan de stemmen tellen en daar de drie bovenste op de bank.
  Of anders de lijst van de bewoners die elke week op deze site staan zeg maar de onderste 3 of 5.
  Ook al zal ik het jammer vinden als Jeroen of Rob weg moeten want niemand is zoveel aan het bouwen als die twee.
  Zag je gisteren wel met Boyd die niet eens een zaag kan gebruiken

 2. Jojanneke at 05:24

  Jessie en Jeroen worden dus genomineerd maar ben benieuwd wie de 3de wordt..
  Ik ga mijn stem aan Billie geven vind haar echt overdreven en heb genoeg van haar…
  Alhoewel ik boyd en Rob ook meer dan zat ben.

 3. Else at 14:23

  Aan beide kanten worden complotten gesmeed om mensen er uit te werken.
  Daar heb ik een grote hekel aan, vanaf het begin al. Angst, voorzorgsmaatregelen, emoties.
  Ik hoop dat de nieuwe structuur zoals René, Jeroen en Rob voor ogen hebben, nog kans krijgt, want dat geeft weer nieuw perspectief. We kunnen dan zien of dit wél goed werkt. Gaat een van hen naar huis dan is het niet zeker dat het nog gaat lukken.
  En Jessie en Boyd hebben we nu lang genoeg gezien hoe die in elkaar zitten.

 4. Ria at 14:14

  Nu maar hopen dat er geen post van een thuisfront komt om het te verklikken.Dan kan je verbranden wat je wil,ze komen er toch wel achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *