Cemal, Demi en Fay doen een autowas wedstrijd

Cemal, Demi en Fay doen een autowas wedstrijd

Gisteren heeft Cemal twee mede bewoners uitgedaagd voor een challenge. Hij heeft Demi en Fay uitgedaagd voor een autowas wedstrijd en vandaag is het zover. Aan het begin van de middag komen er namelijk twee auto’s het terrein op rijden en het is de bedoeling dat deze weer brandschoon vertrekken. Demi en Fay wassen de ene auto en Cemal de ander. Uiteindelijk zal de groep beslissen welk voertuig, van binnen en van buiten, het schoonst is. De dames zijn in het voordeel, want zij zijn met z’n tweeën, maar Cemal heeft dit natuurlijk veel vaker gedaan.

Er wordt flink gepoetst en na ruim een uur staan er twee glimmende auto’s naast elkaar. Nu mag de jury  bestaande uit vijf bewoners beslissen welk voertuig het schoonst is geworden. Jessie, Boyd, René en Rob vinden dat Cemal het beste werk heeft afgeleverd én Jacco geeft zijn stem aan Demi en Fay. Dit betekent dat Cemal deze challenge heeft gewonnen! De tweeling moet als tegenprestatie een rap schrijven voor Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:30

    Heb het idee dat die meiden dat niet leuk hebben gevonden , schoonmaken met je nette kleren.
    Ik vind dat de meiden wel veel kleren hebben die uit 1 kist komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *