Ronnie en Jasper komen langs in Utopia om over homo geweld te praten

Ronnie en Jasper komen langs in Utopia om over homo geweld te praten

Enige tijd geleden hebben de bewoners stil gestaan bij homo geweld. Dit nadat een homostel in Arnhem is mishandeld.  Zo gingen Kevin, Jacco, Bas en Cemal hand in hand op de foto en een dag later maakte de groep ook nog een statement door met zijn allen geschilderd in de kleuren van de regenboog op de foto te gaan. De actie van de bewoners is niet onopgemerkt gebleven, maar Kevin wil meer. Hij heeft daarom besloten om het stel uit Arnhem uit te nodigen. In de middag ontvangt Kevin een mailtje en besluit de groep bij elkaar te roepen. Als iedereen klaar zit op de banken in de woonkamer leest Kevin het volgende voor

“Hallo Kevin, dankjewel voor de uitnodiging. We komen morgen graag langs, maar willen wel aangeven dat we niet over het lopende onderzoek kunnen praten. Wel willen we graag met jullie over homoacceptatie praten en andere dingen omtrent dat onderwerp bespreken. We komen daarom, heel graag morgen langs. Je zit zeker niet stil, en daarvoor mijn dank Kevin.
Groetjes Ronnie en Jasper” 

De groep reageert enthousiast op dit bericht en staan open voor de komst van de twee. Ook ontvangt Kevin complimenten van de groep over hoe hij dit heeft aangepakt. En dit vervelende onderwerp wordt nogmaals in het licht gezet. Homo geweld kan echt niet!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:32

    Kevin doet wel veel.
    Ik vindt hem wel grappig, zoals hij danst en hoe hij is.
    Hij mag van mij wel hoger in de lijst staan toch wel bij de eerste 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *