Bewoners uit Utopia doen nog een actie tegen homo geweld

Bewoners uit Utopia doen nog een actie tegen homo geweld

Gisteren deden een aantal bewoners mee aan de actie #allemannenhandinhand om zo te laten zien dat ook de bewoners tegen homo geweld zijn. Kevin heeft daar nog eens over nagedacht en heeft een nieuw idee, hij drukt daarom op de zoemer. Hij vraagt vervolgens aan zijn mede bewoners mee naar buiten te gaan om daar een regenboogvlag op hun lichaam te verven en op de liefdesbrug nogmaals een foto te maken. Liefde maakt niet uit. Of je nou van jongens of van meiden houdt. Wat er dit weekend in Arnhem is gebeurd is gewoon onrecht voegt hij eraan toe. Alle bewoners staan achter dit idee en lopen dan ook mee naar buiten. Daar wordt iedereen in regenboogkleuren geverfd en zelfs de liefdesbrug krijgt dezelfde kleuren. Uiteraard wordt er van de gehele groep een mooie foto gemaakt. Echt goed gelukt, Kevin! zegt Billy enthousiast. Echt top dit, jongens zegt ook Romy. Hierboven kun je het resultaat zien, wederom een mooi gebaar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *