Bewoners van Utopia doen mee aan de #allemannenhandinhand actie

Bewoners van Utopia doen mee aan de #allemannenhandinhand actie

Afgelopen weekend werd in Arnhem een homostel mishandeld door een groep van zes tot acht jongeren. De mannen werden aangevallen en een van hen werd zelfs mishandeld omdat ze hand in hand liepen. Vandaag riep journalist Barbara Barend heel Nederland op hand in hand foto’s te maken en deze op Instagram te plaatsen met bijbehorende hashtag #allemannenhandinhand. De bewoners hebben dit tragische nieuws ook gehoord en besloten daarom mee te doen aan deze actie. Bas en Cemal nemen het voortouw en lopen hand in hand op de liefdesbrug, waar Romy foto’s van ze maakt. Daarna betrekken de twee heren Kevin en Jacco bij hun actie. Ook zij poseren voor de camera, en staat daarmee op tegen geweld tegen homo’s. Hierboven zie je het resultaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 11:46

  Goede actie!! Het is werkelijk verschrikkelijk inderdaad. In de WO11 werden homoseksuelen afgevoerd, gemarteld en vergast…en hoe is het nu?

  Ze kunnen zelf nog wel meer bedenken misschien.
  Volgens mij is Boyd trouwens erg tegen Kevin. Misschien ook vanwege zijn geaardheid? Tegenpolen?

 2. yasmin at 15:32

  Mooie actie. Is gewoon te ziek voor woorden. Zelfs beesten gaan niet zo met elkaar om. Iederéén hand in hand. En die gasten castreren die het op hun geweten hebben.

 3. Hannah at 13:27

  Goed zo!!
  Het is toch te gek voor woorden dat je in elkaar wordt geslagen omdat je hand in hand loopt met diegene waar je van houdt?! We leven toch niet meer in de middeleeuwen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *