Boyd en Jessie stappen definitief over naar de minimalisten

Boyd en Jessie stappen definitief over naar de minimalisten

Jessie en Boyd hadden eerder het plan om vanaf vandaag met vakantie te gaan en over te stappen naar de minimalisten. Zojuist hebben de twee een besluit genomen en belsuiten het aan de rest van de groep te vertellen.

Als iedereen zit bespreekt Jessie eerst nog even de boekhouding. Hij laat weten dat hij alles op een rijtje heeft gezet en nu de verantwoordelijkheid over draagt aan de groep. De bewoners vragen zich wel af bij wie ze voortaan moeten zijn voor het aanvragen voor investeringen. Maar dat weet Jessie ook niet. Vervolgens vertellen Boyd en Jessie dat ze officieel de overstap maken naar de minimalistengroep. Ze doen dit één voor één aan de hand van een speech. Ondanks de vermoedens die de bewoners hadden komt dit wel aan. Jessie legt uit dat hij bijna een jaar in Utopia woont en dat hij inmiddels wel heeft laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Vanaf nu wil hij zijn tijd in Utopia gebruiken om andere dingen te gaan ontdekken. Billy barst in tranen uit en vertelt de groep dat ze Jessie en Boyd heel hard nodig heeft. Dit is gewoon heel kut voegt ze eraan toe. Ook Ramona houdt het niet droog, ze is emotioneel omdat ze haar Utopia ziet veranderen in iets waar ze niet achter staat. We zijn benieuwd hoe de rest van de groep nu bepaalde dingen gaat regelen. Zal de groep het zakelijk gezien zonder de twee redden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 11:55

  Het geld moesten vorige bewoners ook achterlaten bij de ondernemers. Dus zij ook! Het verdiende geld IS GEWOON NIET VAN HEN, maar van de BV!
  Maar niemand lijkt echt op te kunnen tegen deze twee met hun autoritaire, dominante gedrag.
  En vakantie houden? Nee, ook de minimalisten moeten hard werken, dus ook zij mogen daar geen vakantie houden! Wat denken ze wel niet!

 2. Marie at 15:59

  Ach die jongens Jessie en Boyd werken zo hard (ja zelf verrijking daar doen ze aan )
  Nu heerlijk vakantie houden en even wat anders , hahahaha en gij geleufd het.

 3. Jans at 15:03

  Komt er nu nog een penthouse? en wie betaal dat? kan het niet meer zo begrijpen eerst met pensioen? Ramona en Billy weer in tranen ! laten die de boekhouding maar doen begint echt op een drama of soap te lijken .vind het geen Utopia is erg jammer in het begin was het echter nu leven ze in weelde en luxe wat menig Nederlander niet heeft en kan
  Ze hebben de hoogmoed in hun hoofd het begint steeds meer op het leven buiten Utopia te lijken…. hoop dat het snel verander

 4. annelies at 14:11

  laten zij het geld achter bij de ondernemers of nemen zij het mee naar de minimalisten of gaat het naar hun eigen zakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *