Billy en Jessie hebben een hete logeerpartij gehad

Billy en Jessie hebben een hete logeerpartij gehad

Afgelopen avond vertrok Billy naar de boot en verstopte zich daar onder de dekens. De andere bewoners hebben dit gezien en Bas gaat het gesprek met Jessie aan. iJe gaat toch niet echt met Billy slapen he vraagt hij maar Jessie doet alsof hij van niks weet. Is ze echt naar de boot dan vraagt hij aan Bas. Ook Ramona heeft begrepen dat Billy inmiddels in de boot is. Als er maar geen gejank van komt waarschuwt ze hem.

Als Jessie enmaal in de boot is aangekomen vindt hij haar onder de dekens. De twee besluiten dat het wel gezellig is als ze een nachtje samen slapen. Van het een komt het ander en de twee beleven een lange, onrustige en intensieve nacht in de boot. Deze ochtend worden de twee weer naast elkaar wakker. Samen lopen ze richting de loods om de financiën bij te werken. Onderweg naar de loods komen ze Bas tegen. Is het vlees wakker? vraagt hij aan hen. Het was gewoon een logeerpartij antwoordt Jessie. Als de twee binnenkomen is het voor de bewoners duidelijk, ze hebben een leuke nacht gehad. Billy glimlacht van oor tot oor en ook Jessie is vrolijk wakker geworden. Ik heb Billy de financiën uitgelegd en daar hebben we de hele nacht voor uitgetrokken zegt Jessie wat later tegen Boyd. Boyd vraagt zich af of dit wel verstandig was van Jessie. Ik doe altijd gekke dingen op vakantie grapt Jessie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:53

  Wat een slapjanussen!
  Karakter? No way! Geen van beiden.
  Walgelijk. Je zag het aankomen.
  Het vlees is gewillig en de geest is zwak!!! Ze doen elkaar geen goed, integendeel.
  Alleen voor een kort moment ontlading en later veel gedoe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *