De eerste ondernemersvergadering zonder Jessie en Boyd verloopt lacherig

De eerste ondernemersvergadering zonder Jessie en Boyd verloopt lacherig

Een nieuwe dag is aangebroken en de ondernemersgroep heeft er alweer een vergadering op zitten. Echter wel wat anders dan dat we gewend zijn. Jessie en Boyd zijn namelijk definitief overgestapt naar de minimalisten zijn dus ook niet aanwezig bij de vergadering. Billy heeft de financiën overgenomen. En neemt dan ook als eerste het woord tijdens de vergadering. Ze vertelt dat de ondernemers op dit moment 47,95 euro winst hebben. Dit is aanzienlijk lager dan normaal, omdat de inkomsten van Jessie en Boyd er niet meer bij zitten. Verder verloopt de vergadering lacherig. Zo is Billy erg vrolijk en heeft continu de slappe lach, wellicht komt het door de hete nacht die ze gehad heeft? Ook de andere ondernemers zijn vrolijk en maken veel dubbelzinnige grapjes. Na weinig besproken te hebben gaan ze na dit korte overleg weer uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 20:05

    Nu zal de waarheid over de financien ook wel snel boven water komen. Want ik denk dat dat Jessy wel erg goed voor zichzelf gezorgd. En maar zeggen dat ze zoveel verkocht hebben. Nou dat valt ook nog wel mee,stel dat het wel zo was .dan hebben ze het zakgeld nooit eerlijk verdeeld. Los kooi

  2. Scarlet at 11:39

    Whahhhhh, 47,95 euro winst, whahhhhhhh! Om te gieren! Goh, wat doen die Rob en Jeroen en Rene het goed zeg, 47,95 euro winst, whaahhhhhhh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *