Billy bespreekt met Romy haar hete nacht

Billy bespreekt met Romy haar hete nacht

Billy heeft een hete nacht met Jessie gehad. Ze bleef even bij hem gelogeerd. Dit is bij velen bewoners niet onopgemerkt gebleven. Zo hadden Romy en Billy er een gesprek over.

We weten allebei hoe het zit begint Billy het gesprek met Romy. Romy is op haar beurt bang dat Billy weer gevoelens krijgt en gekwetst zal worden. Billy benadrukt dat Romy zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dan is het goed reageert Romy. Ik had het zelf ook gedaan voegt ze eraan toe. Billy laat vervolgens weten dat ze wist dat dit een keer zou gebeuren. Dan heb ik liever een keer seks met mijn ex zodat ik er ook weer even tegenaan kan, dan dat we allebei met een ander gaan. Maar ik zal er niet verdrietig om worden. We komen echt niet meer bij elkaar benadrukt ze. De twee kletsen in het zonnetje nog even door over de nacht en er wordt flink gelachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. yasmin at 17:52

    Billy en schaamte, laat me niet lachen. De familie vindt het schijnbaar niet erg. Ze doet niet eens moeite om het te verbergen. Ruud heeft ze toen elke dag gehad voor de buis. Misschien is een porno carrière iets voor haar na Utopia. Jessie doet het alleen voor de sex. Zelfs als billy zegt ik hou van je tegen hem, zegt hij geen woord terug hhh. Af en toe zijn kwakkie kwijt is goed genoeg.

  2. Margriet at 16:28

    Ja Billy,nee we komen niet meer bij elkaar. Maar dat denk ik ook niet. JE bent gewoon een een gewillig speeltje. Voor deze sukkel. Ik ben niet meer jaloers,nou bij de eerste de beste troela die iets probeert krijgt met jou onvoorspelbare gedrag te maken. Ik durf er zo mijn maandsalaris op te zetten.

  3. Jans at 15:44

    Schamen ze zich niet voor hun familie? of beter hun familie voor hun? zou zoiets toch niet willen zien lezen over je kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *