Billy wil een kookwedstrijd organiseren

Billy wil een kookwedstrijd organiseren

Billy heeft een idee, nu Boyd op vakantie is. Ik heb iets leuks begint ze het gesprek tegenover haar mede bewoner. En vraagt vervolgens naar de hobby’s van Boyd. Boyd antwoordt dat hij eigenlijk alleen maar tatoeëert maar nu wel goed moet nadenken over de invulling van zijn dag. Billy heeft misschien wel iets leuks voor hem, namelijk een kookwedstrijd. Billy weet namelijk van Boyd dat hij goed kan koken en dit ook leuk vindt om te doen. Zelf wil ze ook graag laten zien wat ze kan en wil daarom dat zij en Boyd twee teams gaan leiden. Het is jongens tegen de meisjes. Jouw team bestaat uit alle jongens en mijn team uit de meisjes. Allemaal, legt ze verder uit. Verder laat ze weten dat ze het groots uit wil pakken. En denkt eraan om deze wedstrijd in de zomer te organiseren. Er komen dan twee mobiele keukens buiten te staan, een rode en een blauwe. Natuurlijk nodigen we dan gasten uit die aan lange tafels komen te zitten om ons eten te proeven.Het team wat het meeste geld heeft opgehaald is dan de winnaar van de avond voegt ze eraan toe. Na alle gespeelde rondes, zal het winnende team een etentje winnen bij een restaurant. Er moet gewoon lol gemaakt worden en het evenement hoeft geen winst te maken benadrukt ze. Mogen de beste winnen vervolgd ze met een glimlach. En krijgt vervolgens een high five van Boyd. Hij is erg enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:19

    En wie zal dat betalen? eerst een kosten beraming zou ik denken. Mobiele keukens huren, veel ingredienten inkopen, enz.enz. En polsen of iedereen mee wil doen, of wordt het weer opgelegd: je moet mee doen!
    Als je niet doet wat wij willen dan stemmen we je weg!
    (zoals Boyd en Jessie e.a. ook zeggen over bv. Jeroen, Rob, Rene)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *