Rob en René twijfelen of ze nog wel verder willen met een nieuwe structuur

Rob en René twijfelen of ze nog wel verder willen met een nieuwe structuur

We schreven net al over Rob die na het tweede deel van het centraal geïrriteerd achterbleef. In dit bericht wordt duidelijk waarom hij zo gefrustreerd is.

Ramona liet tijdens het eerste deel van het centraal weten dat ze had verwacht dat Rob en Jeroen met een plan zouden komen met betrekking tot een nieuwe structuur. Dit omdat zij al die tijd hebben geroepen dat ze het beter kunnen. René gaf toen aan dat hij de financiën best op zich wil nemen. Rob en Jeroen voelde zich hierdoor genoodzaakt om open kaart te spelen. Dit terwijl de twee in het geheim wél bezig met waren een nieuwe structuur, echter is daar tijd voor nodig. De twee willen eerst in een crisis raakt. In de pauze van het centraal blijven Rob en Jeroen achter op de banken. Dat was niet de bedoeling he fluistert Rob naar zijn mede bewoner. Ik kon niet anders antwoordt Jeroen. Volgens de twee komt dit doordat René zijn mond voorbij heeft gepraat. Lul zegt Rob geïrriteerd over René. We gaan zo wel even lopen gaat hij verder. Hiermee bedoelt hij dat hij even met Jeroen wil praten zonder dat iemand dit kan horen. Rob laat vervolgens weten dat hij niet blij is nu iedereen op de hoogte is en dat ze bezig zijn met de nieuwe structuur. Ook laat hij weten dat hij bang is dat dit niet meer gaat lukken. Die jongens kunnen zich nu voorbereiden voegt hij eraan toe. Ik denk dat we er niet mee door moeten gaan gaat hij verder doelend op de nieuwe structuur. En met René winnen we de oorlog al helemaal niet. Jeroen reageert koeltjes en staart vooral voor zich uit. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:41

    Jeroen ziet de bui al hangen: dit gaat niet lukken zo!
    Hij kwam heel positief en gemotiveerd over. Als ik nu naar hem kijk, zijn gezichtsuitdrukkingen, dan is daar niet veel van over. Dat vind ik echt heel jammer, zijn positiviteit is geraakt. Alweer blijkt: je moet het samen doen en op een lijn zitten. Een positieve, doeltreffende lijn. En mensen met de juiste kwaliteiten!
    Niet hobbyisten die zo min mogelijk willen doen en in de maatschappij ook niet vooruit kunnen.
    Een jaar of 15 maanden rentenieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *