Jeroen en Rob willen dat Utopia BV in een crisis belandt

Jeroen en Rob willen dat Utopia BV in een crisis belandt

Al de hele dag zijn Rob en Jeroen bezig met hun plannen een nieuwe structuur. Omdat Jessie en Boyd met vakantie zijn, hebben ze de financiën overgedragen aan Jeroen en Rob. Maar Rob en Jeroen zijn nog niet van plan om al meteen een nieuwe structuur in te laten gaan. Volgens Rob zitten de bewoners momenteel in een zinkend schip en moeten ze dit schip maar laten zinken. Pas als de bv in een crisis belandt, zullen hij en Jeroen toeslaan met een nieuwe structuur. Daarom besluiten de twee mannen om te doen alsof ze geen fouten in de financiën hebben gevonden en ze geen betere structuur kunnen bedenken. En om het allemaal nog geloofwaardiger te maken geven ze de kluissleutel weer terug aan Jessie. Fijne vakantie, we laten de structuur zo zegt Rob tegen zijn mede bewoner. Terwijl hij en Jeroen weer weglopen, staren Jessie en Boyd ze verbaasd na. Ik ben nog nooit zo sprakeloos geweest voegt Boyd er verbaasd aan toe. Ook Jessie begrijpt er niets van en lijkt bijna teleurgesteld dat de Jeroen en Rob niets op zijn werk hebben aan te merken. Ze gaan een coup plegen, daar staan ze om bekend, kijk maar uit grapt Boyd. Het is duidelijk dat de zij erg benieuwd zijn wat hun te wachten staat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *