Rob en Jeroen hebben hun twijfels over de boekhouding

Rob en Jeroen hebben hun twijfels over de boekhouding

Jessie en Boyd werken niet meer. Ze willen overstappen naar de minimalisten met als reden dat ze al het gezeur met betrekking tot geld en de structuur zat zijn. Het commentaar komt volgens de twee grootverdieners vooral vanuit Rob en Jeroen.

Na het centraal van vandaag waarin een discussie is ontstaan over de financiën trekken Rob en Jeroen zich terug om te bespreken hoe zij verder gaan. Zijn ze dan toch bezig met een nieuwe structuur?  Volgens Rob is het niet handig om nu meteen met een nieuwe structuur te komen en de financiën over te nemen omdat ze volgens hem op een zinkend schip zitten. Maar wil wel graag open kaart spelen richting de groep. We gaan ze vertellen wat we gaan doen voegt hij eraan toe. En dan legt Rob zijn idee neer bij Jeroen. Hij wil de structuur in de maand april zo laten als hij nu is. In mei wil Rob samen met Jeroen een nieuwe structuur introduceren. En tot die tijd houden wij ook vakantie gaat hij verder, maar dit laatste ziet Jeroen niet zitten. We moeten wel geld blijven verdienen Rob benadrukt hij. Over het idee van een nieuwe structuur zijn de heren het wel eens. Jeroen heeft zelfs al het een en ander op papier gezet. Nadat de heren hebben gebrainstormd over de nieuwe structuur besluiten ze om Jessie om opheldering te vragen over de financiën. De twee hebben namelijk het idee dat er iets niet helemaal klopt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:15

    Raar dat ze daar NU PAS mee aan komen en ze de boeken niet eerder gecontroleerd hebben. In het centraal, open kaart, controleurs aanstellen!

  2. annelies at 13:56

    wie weet wat zij allemaal zullen tegen komen, staat de belasting dienst voor de deur dat zij het bijltje erbij neer gooien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *