Een financiële update van de markt volgt later vandaag

Een financiële update van de markt volgt later vandaag

Het eerste deel van het centraal was hectisch, uiteindelijk besloten de bewoners dan ook een pauze in te lassen. Inmiddels zit die pauze erop en de bewoners gaan verder met de punten die ze nog te bespreken hebben. De merchandise, evenementen en het persoonlijke rondje moeten onder andere nog besproken worden.

Kevin begint met de evenementen. Nadat de evenementen besproken zijn gaat de groep door met de merchandise. Billy vertelt de groep dat ze op dit moment niet blij is met wat ze doet in Utopia. Ze zegt dat ze druk bezig is met geld verdienen voor haar nieuwe neus, maar ze wil vooral ook dingen blijven doen om het leuk te hebben in Utopia. Zo wil ze zich niet meer alleen richten op haar kleding maar ook op presenteren en andere leuke dingen. Jessie laat vervolgens weten dat zijn producten gisteravond officieel van de webshop af zijn gehaald. De mensen die tot gisteravond 22:30 iets hebben besteld zullen hun kleding gewoon ontvangen.

Romy neemt tijdens het persoonlijke rondje als eerste het woord. Jongens ik kap er mee. De groep reageert geschrokken. Waarmee? vraagt Ramona. Met de koeien antwoordt Romy. Ik vind het vervelend dat ik de zorg van de koeien helemaal alleen draag. En legt uit dat ze er op deze manier niet meer met plezier heen gaat. Er moet dus een vervanger komen. Al snel geeft Bas aan dat hij de koeien zal verzorgen. René wil hem hier graag bij helpen. Dan spreekt Ramona nogmaals de groep aan over het wederzijds respect. Wat je geeft krijg je ook terug. Hier is iedereen het mee eens. In het eerste deel van het centraal werden de financiën besproken. Echter werd de omzet van de Utopia markt niet genoemd. Jessie laat weten dat hij hier later vandaag nog op terug komt. Dus wij vanzelfsprekend ook! Na deze korte en vredige tweede helft van het centraal gaat de groep met een goed gevoel uit elkaar. Alleen Rob lijkt niet tevreden, hij kijkt met een geirriteerd gezicht voor zich uit.

 

 

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:36

    Ja, dat was ook mijn gedachte. Eerst moet hij voor zichzelf het nodige eraf trekken, en voor Boyd, en de rest is de zgn. opbrengst van de markt.

    En Billy: ze wil niet meer alleen ”maar werken voor haar nieuwe neus”: hoezo niet??? Als wij in de maatschappij iets willen moeten we daar ook hard voor werken.
    Ze wil ook leuke dingen doen!
    Ja, maar dan moet dat extra, als ze eerst minimaal 40 uur per week werkt. Het was immers een heel hoog bedrag, die nieuwe neus! Hoeveel precies weet ik niet meer.
    Komt ze eindelijk achter, dat je moet werken voor je geld en om leuke dingen te kunnen doen?!? Gaat de groep haar eindelijk daarvan doordringen of wordt er weer gesoebat?
    En de financiën die ze over wilde nemen van Jessie: het is haar te moeilijk. Maar wel zoveel mogelijk dwepen met Jessie en het voor Jessie opnemen. Zodat ze hem paait en met hem naar bed kan. Zoals ook weer gebleken is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *