Ramona ontvangt een plastisch chirurg om over haar buikwandcorrectie te praten

Ramona ontvangt een plastisch chirurg om over haar buikwandcorrectie te praten

Ramona is in Utopia flink wat afgevallen, namelijk 53 kilo. En daar is ze dan ook trots op maar ze heeft wel een probleem. Want aangezien ze veel kilo’s kwijtraakt zorgt dat voor overtollig en een slappe buikhuid. Ze wil graag een strakke buik en zal daardoor operatief geholpen moeten worden. Al eerder heeft Ramona het met de bewoners erover gehad dat ze graag een buikwandcorrectie zou willen laten doen als ze eenmaal op haar streefgewicht van 90 kilo komt. En vandaag zet ze de eerste stap richting deze operatie. Een plastisch chirurg komt langs voor een adviesgesprek.  Samen met de chirurg praat Ramona over haar afvalproces en de mogelijkheden voor een operatie. De twee gaan samen naar de badkamer, zodat de chirurg Ramona’s lichaam kan zien en haar het juiste advies kan geven. Terwijl de chirurg Ramona’s lichaam bekijkt, legt ze uit wat de opties zijn en hoe ze tijdens de operatie te werk zal gaan. Het is een positief gesprek en Ramona is trots op zichzelf dat ze al zo ver is gekomen. De chirurg laat haar weten dat ze nog 10 tot 14 kilo zal moeten afvallen en dat dit hoe dan ook wel zal lukken. En wat het kostenplaatje is? Zo’n 6ooo euro. Daarnaast zal Ramona ook nog eens moeten stoppen met roken. In ieder geval acht weken voor en na de operatie. Zal deze operatie er echt komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:38

  Ik kijk regelmatig naar TLC daar hebben ze mensen die 300 kilo of meer wegen, en die binnen een paar maanden kilo’s afvallen
  Daarvan kan je zeggen die vellen mogen wel weg gehaald worden, maar zij heeft helemaal geen hang buik dat je zegt ik wil dat weg hebben, en daar bij mag ze niks meer aankomen .
  Maar dit houd ze niet vol als je der stiekem ziet snoepen met een zak naast haar in bed.
  Ga eerst maar eens goed afvallen .
  Waarom heeft ze niet in de buiten wereld dit gedaan , nee want dan kost het haar geld.
  Mesen in de buiten wereld die moeten ook sparen voor dat.
  Ik bedoel dit niet kwaad maar het is wel zo

 2. Margriet at 09:33

  Het is net een soap,maar dan een hele slechte.ze moet stoppen met roken, 10 tot 14 kilo afvallen. En dan ook nog al dat gesnaai van haar. En dan die mevrouw in die witte jas,en dat voor een huis bezoek.Het ligt er allemaal veel te dik boven op. Maar ja dat zijn wel inmiddels wel gewend van.het Utopiaanse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *