Wordt de stemronde dit keer wel spannend?

Wordt de stemronde dit keer wel spannend?

Tijd voor een nieuwsbericht over de stemronde. Deze komt steeds dichterbij en dus beginnen de bewoners er steeds meer over te praten. De speculaties komen nu op gang. Zo sloten René, Jeroen en Rob eerder een pact om Jessie of Boyd eruit te stemmen. Het drietal wil de Boyd en Jessie uit elkaar drijven en het lijkt erop dat ze het op Jessie gemunt hebben. Maar ook de andere bewoners zijn stiekem hier en daar aan het overleggen.

Zo bespreekt Karin de aankomende nominaties met René. René heeft het vermoeden dat Karin in tegenstelling tot de vorige nominaties, deze keer niet op de bank zal komen. Aan Jessie verklapt Karin dat ze samen met Jacco een lijstje heeft gemaakt van wie zij denken dat er op de bank komen te zitten. Jessie is erg benieuwd wie er op dit lijstje staan maar dat houdt ze nog even voor zich. Jessie heeft op zijn beurt ook een vermoeden wie er op de bank komen. Wie dat zijn laat ook hij nog even in het midden, al is dat voor de meesten wel duidelijk. Als Jacco aan hem vraagt of hij moet vrezen voor stemmen reageert Jessie dat Jacco, Karin, Romy en nog een aantal anderen zich echt geen zorgen hoeven te maken. Wie zich wel zorgen maakt is Rob. Ondanks dat Rob bezig is met een complot tegen Jessie vreest hij zelf ook genomineerd te worden. Wat denk jij Rob vraagt Jeroen nieuwsgierig. Foute boel, ik denk dat ik naar huis ga antwoordt Rob serieus. Ik ben bang dat ik veel stemmen zal krijgen en Jeroen deelt deze angst met hem. Hoe denk jij dat deze stemronde zal verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Petra at 08:26

    Iedere keer blijkt het anders te gaan, juist waar over veel gesproken is, gaat niet door.
    We krijgen veel streams omtrent stemmingen niet te zien he?! Dus beter om weer blanco er in te gaan….

  2. Else at 20:12

    Ik denk dat Jeroen en Rob op de bank komen. En ook Jessie.
    Voor mij mag Jessie gaan. Hij is hier wel uitgespeeld…
    En ik ben benieuwd naar de nieuwe structuur, die Rob, Jeroen en Renee voor ogen staan. Die heeft meer kans van slagen als zij alle drie blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *