Ramona barst in huilen uit na het adviesgesprek met de plastisch chirurg

Ramona barst in huilen uit na het adviesgesprek met de plastisch chirurg

Als het adviesgesprek met de plastisch chirurg erop zit en zij het Utopia terrein verlaten heeft komen de andere bewoners naar Ramona toe om te horen hoe het gesprek is verlopen. Ramona vertelt over het positieve gesprek en welke stappen ze nog zal moeten maken. Al snel wordt het haar even te veel en stopt ze met vertellen. Ze slaat haar handen voor haar ogen en begint te snikken. Wacht even hoor zegt ze met een trillende stem. Het besef dat ze bijna haar einddoel heeft bereikt slaat bij haar in. De rest van de groep begrijpt haar emoties en troosten haar dan ook. We gaan er gewoon voor, je kan nu al zo trots op jezelf zijn fluistert Billy terwijl ze haar vriendin omhelst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Jans at 08:23

    grote onzin ze is niet ziek dus vind ze Utopia niet mag verlaten.. er is ook geen geld voor niks medisch dan maar huis Ramona en neem die neus van Billy meteen mee

  2. Else at 20:15

    Als ze 14 kilo is afgevallen, heeft ze die 6000 euro toch nog niet bij elkaar! En ze is ook nog niet gestopt met roken! Dat moet ook 8 weken ervoor!
    Dat kan dan nog wel een jaar of langer duren. Dat is geen reden om zo lang in Utopia te blijven en die plek bezet te houden. Evenmin voor Billy!

    Overigens was het eerst 5000 euro, nu 6000.
    En bij Billy was eerst 3000 euro gezegd, en dat is nu 4000!

  3. Margriet at 17:16

    Bijna is nog niet helemaal Ramona, Besef wel omdat je in Utopia zit je een dikke streep voor hebt,dan dat je buiten was geweest. Want normaal ga je Door een Veel grotere molen dan nu. Maar ja je heet Ramona en je zit in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *