Cemal daagt Demi en Fay uit voor een challenge

Cemal daagt Demi en Fay uit voor een challenge

Billy heeft het idee om een kookwedstrijd te organiseren. Ze heeft Boyd uitgedaagd om mee te  strijden. Hij ziet dit wedstrijdje wel zitten en de twee willen dat de groep beslist wie van hen het beste kan koken. Om te oefenen probeert Billy vandaag het een en ander uit in de keuken, maar er zit nog een andere wedstrijd aan te komen.

Cemal heeft namelijk een leuk idee voor de vlog van Demi en Fay. Hij wil dat de tweeling een challenge doen. Hierbij moeten ze zo snel mogelijk een auto schoonmaken zoals Cemal dit ook altijd doet. Dit betekent dat de twee de auto van binnen en van buiten helemaal in orde moeten maken. Demi en Fay gaan de challenge aan zodra ze dit horen. Volgens Cemal hebben ze zelfs een voorsprong omdat hij het alleen moet doen en de meiden met z’n tweeën zijn. Demi en Fay denken op hun beurt dat ze het nog moeilijk krijgen omdat ze niet precies weten hoe het moet. Ondanks dat hebben ze er wel ontzettend veel zin in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *