Er is een lekkage in het slaapverblijf van Ramona, Romy en Billy

Er is een lekkage in het slaapverblijf van Ramona, Romy en Billy

Een nieuwe dag is aangebroken, tijd voor wat nieuws. Zo was er afgelopen avond een probleem. Het nieuwe slaapverblijf van Romy, Ramona en Billy had een lekkage. Het dak blijkt niet waterdicht te zijn. Met als gevolg dat de drie dames nat werden. Daarom besloot Billy maar heel lief aan Jessie te vragen om te mogen logeren op de boot. Na enige twijfel stemde hij toe. Romy dook ook met Cemal in bed. En maakte dus van de gelegenheid gebruik om ook maar te logeren. Verder gaat de bouw van het penthouse de goede kant op. Het nieuwe verblijf zoals in bovenstaande foto te zien is begint al vorm te krijgen! Ook deze morgen is er alweer wat gebeurd. Zo is Cemal richting de brievenbus gegaan en vond daar post voor Boyd en Kevin. Snel brengt hij dit naar zijn mede bewoners. Die het op hun beurt snel door gaan nemen. We komen er zo waarschijnlijk wel op terug. Hou de site dus in de gaten voor meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 14:26

    Penthouse: de 5000 euro die Bas geschonken heeft. Maar wát zijn de reëele kosten van het penthouse? Dáár horen we niks over. Meer/minder? Legt Boyd de rest bij?
    En in de belasting inderdaad? Veel informatie wordt niet naar ons, de kijker/lezer, gedeeld!
    Dat is niet leuk.

  2. Ria at 09:54

    Van de 5000 euro die hij van Bas heeft gekregen.Ik zou zoiets voor 5ooo Euro ook wel willen laten bouwen,met het personeel erbij Het zal wel een reclametunt zijn en ook hier moeten ze BTW over betalen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *