Shelley is in tranen na de actie van Gerrit

Shelley is in tranen na de actie van Gerrit

Gerrit en Shelley trokken de laatste tijd weer meer naar elkaar toe maar na de actie van Gerrit gisteren lijkt dit klaar te zijn. Gerrit was jarig en kreeg hij een mailtje van Amy. In de mail was een foto van haar en Gerrit te zien met de tekst, you are special <3. Shelley lijkt hier niet blij mee te zijn en uit haar verdriet bij Mariska. Shelley loopt met tranen over het Utopia 2 terrein heen, wanneer Mariska haar ziet en probeert te troosten. Ik zie dat je het moeilijk hebt zegt Mariska tegen Shelley. Mariska vindt dat Shelley veel te mooi is voor Gerrit. Je moet aan jezelf denken. Er zijn duizend andere mooie kerels benadrukt Mariska. Alexandra komt met het advies even haar hoofd leeg te maken en te komen sporten. Hier lijkt Shelley in mee te gaan. Gaat het nog goed komen tussen Gerrit en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *