Adriaan en Jessie praten de onenigheid over de Katie knuffel uit

Adriaan en Jessie praten de onenigheid over de Katie knuffel uit

Adriaan en Jessie hebben een discussie met elkaar. Adriaan wil niets meer te maken hebben met het geld wat verdiend wordt omtrent de Katie knuffel. Hij wil geen geld verdienen over de rug van een dier en daarom doet hij er afstand van. Jessie geeft aan dat dit prima is maar hij dan niet moet verwachten dat de bv eten en drinken voor hem betaald. Ook in de vergadering die iets later volgde is de kwestie besproken met de andere bewoners maar na de vergadering zoeken de twee mannen elkaar toch weer op. Jessie vindt dat hij niet alle andere dingen erbij had moeten betrekken en zegt hier sorry voor. Ook Adriaan biedt zijn excuses aan voor de discussie tussen hen. De twee schudden elkaar de hand en hiermee lijkt alles weer koek en ei. Maar hoe het nou verder gaat met de Katie knuffel is nog niet bekend en even afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *