Doet Adriaan afstand van de Katie knuffel?

Doet Adriaan afstand van de Katie knuffel?

Adriaan en Jessie hebben samen de Katie knuffel bedacht en zouden hiervan de winst verdelen. Nu Adriaan er beter over na heeft gedacht, wil hij geen geld verdienen over de rug van Katie. Jessie snapt niet waar deze ommekeer ineens vandaan komt. Ik wil geen geld verdienen aan Katie geeft Adriaan aan. Wanneer Jessie doorvraagt laat hij weten dat hij geen ongelijkheid wil in de groep en daarom niets met geld te maken wil hebben. Ik wil afstand doen van de Katie knuffel, klaar gaat Adriaan geïrriteerd verder. Jessie is van mening dat dan Adriaan overal afstand van moet doen. Dat bepaal ik zelf wel geeft Adriaan aan.  Je keurt alles af, maar je eet wel uit de bv zegt Jessie aan het einde van het gesprek.

Als iets later de bewoners zich hebben verzameld in de silo, begint de vergadering. De bewoners bespreken de agendapunten van de vorige keer, maar al snel komt opnieuw de Katie knuffel ter sprake. Adriaan gooit het onderwerp erin. Ik sta voor Katie, dus ik doe er afstand van geeft hij aan. En voegt eraan toe dat hij dacht dat de hele opbrengst naar de bv zou gaan, maar nu de bewoners er zelf winst op maken, hij hier afstand van wil doen. Hij wil geen geld verdienen door Katie. Het mag allemaal de bv in gaat hij verder. Dit betekent dat één persoon heel veel geld krijgt. Ik vind het niet fair tegenover de rest van de andere bewoners. Jessie is van mening dat Adriaan niet kan verwachten geld te krijgen van de bv, wanneer hij niet achter hun producten staat. Ik kan er niks anders van maken sluit Adriaan af. De twee besluiten samen met de vergadering opnieuw met elkaar te spreken, zodat de rest van de groep hier geen last van heeft. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *