Gaat Franny wisselen van slaapplek en de franterpalace ombouwen tot salon?

Gaat Franny wisselen van slaapplek en de franterpalace ombouwen tot salon?

Franny denkt al een tijdje na over het verhuizen van haar slaapplek. Op dit moment slaapt ze samen met Merel, maar ze slaapt vaak bij Jessie in de boot. Franny ligt afgelopen avond in de caravan en ze vertelt dat als Merel verhuist, zij graag naar de caravan wil verhuizen. Zo komt het Franterpalace leeg te staan. Dan kan ik van het huisje een salon maken gaat Franny verder. Alexandra laat weten dat dit waarschijnlijk niet gaat gebeuren omdat Jens en Mylène dan naar het huisje zullen verhuizen. Zal Franny binnenkort haar intrek nemen in de caravan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *