Shelley is woest, ze vindt Gerrit een flikker

Shelley is woest, ze vindt Gerrit een flikker

Shelley was  vastbesloten om een mooie dag van Gerrit zijn verjaardag te maken. Helaas is dit plan in dugien gevallen. Shelley heeft het atelier mooi versierd met foto’s van hen twee maar ze besluit deze meteen van de muur af te trekken. De hele situatie lijkt haar toch veel te doen, want even later rollen er toch wat tranen over haar wangen als ze even een momentje voor haarzelf heeft. Als ze naar de silo loopt, besluiten Merel en Hiske haar te steunen. Het is toch een flikker zegt Shelley boos. Hiske complimenteert Shelley om het feit dat ze erg rustig met de situatie is omgegaan en dat ze zich niet heeft leren kennen. Shelley is in ieder geval vastbesloten  niet samen met Gerrit in de Mongoolse tent te gaan slapen. Hiske en Merel geven haar gelijk. Hoe zal de rest van de avond verlopen? Dat lees je zo in meer nieuwe nieuwsberichten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 08:39

    Waarom je “vriend” uitschelden voor flikker, dat is toch nergens voor nodig? Je wist waar je aan begon Shelly en toch blijf je naïef in die dingen. Persoonlijk denk ik, dat Utopia voor jou een vakantie oord is, maar ja….wie ben ik, om jou te veroordelen he meid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *