Gerrit kwetst Shelley met een foto, is haar hart opnieuw gebroken?

Gerrit kwetst Shelley met een foto, is haar hart opnieuw gebroken?

Gerrit en Shelley leken weer naar elkaar te groeien. Vandaag heeft Shelley zich zelfs hard gemaakt tegenover Jessie om Gerrit een leuke verjaardag te bezorgen. Als Gerrit met Hiske in de Mongsoolse tent aan het praten is, zit Shelley achter de computer in de silo. Haar oog valt op een nieuwe e-mail. De mail is voor Gerrit bestemd. Standhouder Amy wil hem een fijne verjaardag wensen en heeft ook een foto van hen twee toegevoegd in de bijlage. Gerrit heeft hier You are special <3 op geschreven. Oh, wat een sukkel reageert Shelley. Jessie begint te lachen. Shelley weet niet wat ze ziet en ze stormt vanaf de silo naar de Mongoolse tent toe. Ze geeft Gerrit de uitgeprinte e-mail en gaat naast hem op bed zitten. Van haar gezicht is af te lezen dat ze totaal niet blij mee is met de mail. Shelley laat weten dat het eten besteld is en ze stormt de Mongoolse tent weer uit.

Als Shelley de Mongoolse tent is uit gestormd, lijkt Gerrit tot het besef te komen dat hij een stomme fout heeft gemaakt. Ook Hiske, die bij hem zit, laat hem weten dat dit geen handige zet van hem is geweest. Merel komt toevallig ook de Mongoolse tent binnengelopen en Gerrit besluit de mail ook aan haar te laten lezen. Merel kan haar lach niet inhouden. Wat ben je toch ook een l*l lacht ze. Merel begrijpt op haar beurt niet hoe Gerrit dit heeft kunnen doen. You are special? roept ze. Hoe krijg je het nou verzonnen om dat erop te zetten?! Gerrit loopt vervolgens weg en Merel en Hiske gaan verder met hun gesprek. Dan komt Shelley de Mongoolse tent weer ingelopen. Merel en Hiske laten weten dat ze het heel erg voor haar vinden. Hij leert het niet, hè antwoordt Shelley. Als Gerrit weer terug is in de Mongoolse tent laat hij aan de dames weten even alleen te willen zijn. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *