De bewoners van Utopia 2 krijgen mogelijk een sportveld op het terrein!

De bewoners van Utopia 2 krijgen mogelijk een sportveld op het terrein!

Er is een leuke e-mail binnen gekomen voor de bewoners van Utopia 2. Er is al langer sprake van het aanleggen van een grasveld maar dit is er helaas nog niet van gekomen. Nu krijgen de bewoners goed nieuws, want morgen kom er iemand langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal niet zo groot worden als de bewoners het in eerste instantie wilden hebben, maar ze zullen er alsnog een mooi sportveldje aan overhouden. Jessie is duidelijk enthousiast, want hij pakt direct een voetbal en loopt op Brandon af om de mail voor te lezen. Vet he zegt hij blij. De twee zien het al helemaal zitten om lekker te sporten en voetballen op hun toekomstige veldje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *