Adriaan ontvangt een leuke mail van oud Utopia 1 bewoners Ruud en Rowena

Adriaan ontvangt een leuke mail van oud Utopia 1 bewoners Ruud en Rowena

Merel zit achter de computer als er een leuke e-mail binnenkomt. Lieve Adriaan, hier even een mailtje van Ruud en Rowena van Utopia 1 leest Merel voor. Ze besluit de e-mail uit te printen en aan Adriaan te overhandigen. Als hij de e-mail voorleest aan de rest van de bewoners waar hij mee aan tafel zit, reageert iedereen enthousiast. Ruud en Rowena willen graag een vegan taart bij Adriaan bestellen. Adriaan laat weten dit super leuk te vinden maar vindt wel dat Ruud en Rowena de taart zelf moeten komen ophalen. Dit lijkt Jessie en Merel ook wel wat. Dat is toch cool! Super leuk roept Merel vrolijk. Zullen we binnenkort Rowena en Ruud in Utopia 2 zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *