Jessie spreekt Jens aan op zijn verantwoordelijkheden rondom de financiën

Jessie spreekt Jens aan op zijn verantwoordelijkheden rondom de financiën

Jens en Jessie zijn verantwoordelijk voor de financiën maar het lijkt erop dat er bij Jessie wat irritatie zit richting Jens. Jessie zou graag willen dat Jens een rondje langs de bewoners doet om te vragen hoeveel geld zijn ieder in hun bezit hebben maar hij ziet dit niet zitten. Jessie lijkt hier weinig van te snappen en vraagt dan ook om verduidelijking. Jens legt op zijn beurt uit dat Jessie hierin beter is en het vervelend vindt langs de bewoners te gaan. Dit omdat sommige nukkig kunnen reageren op deze vraag. Ik vind niet dat je moet gaan wijken in je eigen handelen, omdat het is om transparantie te creëren geeft Jessie verder aan. Het hoort bij de dingen die je moet doen benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Zal Jens toch de taak uitvoeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *