Mike kan niet bouwen aan Utopia 2, hij ligt ziek op bed

Mike kan niet bouwen aan Utopia 2, hij ligt ziek op bed

De bewoners zijn bezig met het bouwen aan de mini samenleving. Maar Mike lijkt daarentegen zijn dag niet te hebben en ligt ziek op bed. Hij lijkt de griep te hebben en duikt dan ook snel zijn bed in wanneer hij aanvoelt dat het niet goed gaat. Ik begon te zweten joh laat Mike aan Lotus weten. Lotus heeft een ontbijtje voor hem gemaakt en geeft deze aan hem. Na ongeveer een uurtje ben ik er weer hoor voegt hij eraan toe. Zal hij zich snel beter voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *