Franny ontvangt haar moeder en broer in Utopia 2, ze zijn niet positief over Timothy

Franny ontvangt haar moeder en broer in Utopia 2, ze zijn niet positief over Timothy

Na een heftige brief van het thuisfront ontvangt Franny vanmiddag haar moeder en broertje. Bij binnenkomst rent Franny hen in de armen en laat ze haar emoties de vrije loop. Haar vader heeft op het laatste moment besloten om toch niet mee te komen. Hij heeft het erg moeilijk met de hele situatie rondom Timothy en de verloving. Ze lopen naar de silo en nemen daar plaats op de banken. Vervolgens bespreken ze de brief die het thuisfront heeft gestuurd en Franny leest haar brief ook aan ze voor. Franny wil graag weten waarom ze zo verdrietig en boos zijn. Tim is hartstikke lief voor je, dat zien wij ook zegt haar moeder. Maar je klampt je echt heel erg aan hem vast voegt ze eraan toe. En ze vindt het respectloos dat Timothy zonder zegen van hen Franny toch ten huwelijk heeft gevraagd. Ze willen Franny meer zien genieten en niet alleen maar om Timothy heen zien hangen. Ze adviseren haar om veel meer met de vrouwen op te schieten. Ze zijn bang dat Timothy haar teveel voor zichzelf claimt. Hij liegt en manipuleert gaat haar moeder verder. Wil je dat als de vader van je kinderen? eindigt ze. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *