Er is weer gesjoemeld met de boodschappen, Jessie en Gerrit willen maatregelen treffen

Er is weer gesjoemeld met de boodschappen, Jessie en Gerrit willen maatregelen treffen

De boodschappen voor de markt zijn zojuist geleverd en Jessie’s oog viel direct op een product dat besteld is maar niet is overlegd. Tussen de boodschappen zit een zak snoepbanaantjes en trekdrop. Hier wist Jessie niks vanaf. Hoewel hij direct Merel als schuldige aanwijst blijken deze producten een bestelling te zijn geweest van Mylène. Jessie wordt er niet goed van en wil dat er maatregelen komen. Hij stelt voor dat hij in het vervolg de bonnen controleert van de algemene boodschappen en de persoonlijke boodschappen. Ook Gerrit vindt dat het niet eerlijk is hoe mensen die bestellen regelmatig sjoemelen met de bestellingen. Zullen de mannen deze maatregelen doorvoeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *