Erik en Christel verbouwen het atelier en maken er een paskamer in

Erik en Christel verbouwen het atelier en maken er een paskamer in

Een tijd geleden wilde een aantal bewoners graag een paskamer. Aangezien ze in Utopia 2 veel kleding op hun webshop en evenementen verkopen, is het toepasselijk om de bezoekers ook kleding te laten passen. Daarom zijn Erik en Christel bezig met het verbouwen van het atelier. Terwijl Erik de nieuwe deuren aan het vastschroeven is, houdt Christel deze vast. Hoe zal het atelier er na deze verbouwing uit zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *