Jessie en Gerrit proberen Merel in de maling te nemen, zal Merel in hun plannetje trappen?

Jessie en Gerrit proberen Merel in de maling te nemen, zal Merel in hun plannetje trappen?

Nieuwsgierige bewoners Gerrit en Jessie willen erachter komen hoeveel Merel weegt, aangezien ze heeft aangegeven af te willen vallen. Omdat de vrouwelijke bewoonster niet vrijwillig op de weegschaal gaat staan, besluiten de twee mannelijke bewoners een plannetje te bedenken. Jessie stelt voor om haar te blinddoeken en te doen alsof hij haar een nieuwe kledingcollectie wil laten zien. Hij zet dan een weegschaal voor de deur van de silo, in de hoop dat Merel precies op deze kleine weegschaal gaat staan. Gerrit krijgt de taak om de geblinddoekte bewoonster te begeleiden. Even later zoeken de mannelijke bewoners Merel op, om aan te slag te gaan met hun plannetje. Ze vertellen haar dat ze een verrassing voor haar in petto hebben en even later loopt Merel met een blinddoek, onder begeleiding van Gerrit, naar de silo toe. Jessie staat aan de andere kant van de deur in de silo en hij zet de weegschaal op de grond. Als Merel door de deur loopt en haar voet in de silo wil neerzetten, voelt ze dat er iets niet helemaal in orde is. Snel doet ze haar blinddoek af. Nee, niks ervan!, roept Merel lachend. Ik ben niet in de maling te nemen! Het plannetje van de mannen lijkt mislukt. Zullen ze een ander plan verzinnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *