Shelley ziet de vonk niet zo snel overslaan tussen haar en Dylan

Shelley ziet de vonk niet zo snel overslaan tussen haar en Dylan

Dylan is druk bezig met het organiseren van een fantastische dag voor zijn vriendin Kaylee. De twee hebben op 2 april namelijk twee jaar verkering met elkaar. En heeft met Shelley overlegd wat hij het beste kan doen voor zijn vriendin. Kaylee lijkt hier echter een apart gevoel bij te krijgen, met name omdat Shelley bij de binnenkomst van Dylan heeft gezegd dat ze best op hem zou kunnen vallen. Ik denk dat zij gewoon onzeker is in sommigen dingen en niet dat ze bang is dat Dylan dingen doet zegt Christel. En jij ook niet, dat weet ze ook wel. Jij bent gewoon te vertrouwen daarin voegt ze eraan toe. Toch kan Shelley volgens Christel nooit zeker weten welke vonk er overspringt. Ik zie dat niet gebeuren reageert Shelley. Het is wel een type waar ik op zou kunnen vallen maar zij zijn een stel en daar wil ik sowieso niet tussen komen. Ik mag ze allebei benadrukt ze. Volgens Christel is Kaylee bang om Dylan kwijt te raken omdat ze heel veel van hem houdt. Ik zie niet dat er iets mis zou gaan zegt Shelley. En laat aan het einde van het gesprek weten nog wel even met Kaylee gaat praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *