Merel spreekt Mike aan, ze vindt hem kinderachtig

Merel spreekt Mike aan, ze vindt hem kinderachtig

Mike en Lotus zitten in de silo wanneer Jessie binnen komt lopen. Tim zei dat het oorlog is begint Jessie. Mike haalt zijn schouders op en zegt dat het de woorden van Timothy zijn. Merel mengt zich ook in het gesprek en vraagt zich af waarom haar kistje verbrand is. Omdat hij in mijn huisje stond antwoordt Mike. Merel vindt het raar dit omdat het al klaar staat om verzonden te worden. Mike vertelt op zijn beurt dat hij van de ezels die vandaag zijn gemaakt wel vier kistjes kon maken. Ik vind het kinderachtig zegt Merel. Mike zegt dat hij zelf mag weten wat hij met zijn kistjes doet. Ik ben klaar met het team-verhaal. Merel vindt dat het nergens op slaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *