Gerrit, Merel, Brenda, Brandon en Jessie zijn met stomheid geslagen na alle commotie over de kistjes

Gerrit, Merel, Brenda, Brandon en Jessie zijn met stomheid geslagen na alle commotie over de kistjes

Gerrit, Merel, Brenda, Brandon en Jessie zitten afgelopen avond in de silo. Het groepje bespreekt alle commotie rondom de kistjes. We moeten wel hout bestellen maar ik weet niet hoe je kistjes maakt zegt Merel tegen haar mede bewoners. Jessie antwoordt op zijn beurt dat het niet zo lastig is. Ze hadden er een heel makkelijk systeem voor voegt hij eraan toe. Gerrit knikt en vertelt dat hij het wel wil doen. Ik wil ook wel helpen schroeven reageert Brenda erop… Ik ben met stomheid geslagen eindigt Gerrit. Zal het nog goed met de kistjes? We komen er op deze nieuwe dag ongetwijfeld op terug…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *