Gerrit is dolblij door een flinke bestelling

Gerrit is dolblij door een flinke bestelling

Gerrit staat afgelopen avond te kletsen met Merel en Brenda in hun huisje wanneer Brandon binnen komt lopen. Je hebt een kistje verkocht met geile Gerrit zegt hij lachend. Dat meen je niet roept Gerrit uit. Iedereen begint al snel te juichen. Geweldig, binnen twee minuten merkt Merel lachend op. Wat later zit Gerrit achter de laptop. Dat meen je niet zegt hij nog een keer. Zeventien verkocht! Vrolijk rent hij over het Utopia 2 terrein om bij Merel en Brenda aan te kloppen. Zeventien kistjes verkocht zegt hij. De vrouwelijke bewoners barsten in lachen uit. Fantastisch roepen ze. Waar een beetje commotie al niet goed voor is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 13:30

    Hoe dom kan je wezen als je voor eeuwig met deze tekst wordt herinnerd. Grote paniek er zijn er maar weinig die echt hun handen laten wapperen alleen bestellen en opeten en feesten daar zijn ze goed in mooi voorbeeld voor de maatschappij.Dit stukje zal wel weer niet geplaatst worden de waarheid mag nooit gezegd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *