Mike praat met Hiske over de kistjes commotie, het drijft de groep uit elkaar

Mike praat met Hiske over de kistjes commotie, het drijft de groep uit elkaar

Hiske zit afgelopen avond op een bankje wanneer Mike aan komt lopen. Ze gaan eigen kistjes maken begint hij het gesprek. Ik sta in de kou kistjes te maken omdat we geld nodig hebben. En dan gaat iedereen ineens kistjes toe-eigenen. Dit omdat Lotus en ik onze namen na een aanvraag op een aantal hebben gezet voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat hij niets heeft individualiteit, maar wil staan voor een groep. En als ik er dan niet eens op mag staan, terwijl ik ze gemaakt heb… Daar heb ik geen zin in benadrukt hij. Hiske knikt en laat weten dat ze het met hem eens is. Dit drijft ons weer uit elkaar gaat Mike verder. En ik vind dat het moet stoppen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *