Christel en Jessie verlaten Utopia 2 voor het televisieprogramma

Christel en Jessie verlaten Utopia 2 voor het televisieprogramma

Utopia 2 bestaat vandaag 250 dagen! Vorige week kregen de bewoners te horen dat Christel en Jessie zijn uitgenodigd om op deze feestelijke dag eenmaal de mini samenleving te verlaten en als tafelgast mogen aanschuiven bij het televisieprogramma Koffietijd. Om half zeven maakt Jessie Christel wakker. Christel laat weten dat ze heel onrustig heeft geslapen. De twee maken zich klaar, tutten zich op en zijn klaar om te vertrekken. Tot nooit grapt Jessie als hij afscheid neemt bij de poort. Veel plezier roepen de andere hen na als ze de poort achter zich dichttrekken. Kijk straks om 10:00 uur naar Koffietijd op RTL4!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *