Hiske komt verhaal halen bij Merel over de commotie van afgelopen avond

Hiske komt verhaal halen bij Merel over de commotie van afgelopen avond

Wanneer Hiske naar Merel en Brenda gaat om verhaal te halen over afgelopen avond, schrikken de twee vrouwen achter de computer. Heb jij nog een kistje vraagt Merel direct aan Hiske die aan komt lopen met een klein kistje. Ze hebben het gewoon allemaal in het vuur gegooid. Het was een hele rel geweest afgelopen avond. Ik had de ene helft al verkocht voegt ze er nog aan toe. Hoe gaat dit aflopen en hoe zal Merel dit oplossen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *