Merel en Adriaan praten over de onenigheid van afgelopen dagen

Merel en Adriaan praten over de onenigheid van afgelopen dagen

Er is de afgelopen dagen behoorlijk wat onenigheid geweest in de mini samenleving. Als Adriaan in de keuken bezig is, komt Merel aanlopen en besluiten ze elkaars ongenoegen over een aantal bewoners met elkaar te delen. Merel vertelt dat haar kistje verbrand is en Adriaan is van mening dat dit gedrag niet door de beugel kan. Dit past niet in zijn Utopia 2 en hij wil hier niet mee geassocieerd worden. Timothy en Mike lijken steeds meer een team te vormen en hier balen Merel en Adriaan van. Ik vind het zonde van Mike, zegt Adriaan. De mannelijke bewoner vindt dat hij heel goed bezig was, maar dat dit nu de andere kant op gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *