Gerrit vertelt zijn mede bewoners over het zand dat door Timothy in zijn bed is gegooid

Gerrit vertelt zijn mede bewoners over het zand dat door Timothy in zijn bed is gegooid

Afgelopen avond toen Gerrit naar bed wilde gaan, vond hij allemaal zand en water in zijn bed. Al snel had hij door dat Timothy de dader was maar hij besloot om niet meteen tot actie over te gaan. Uiteindelijk heeft Gerrit op een ander matras geslapen. Gerrit heeft foto’s gemaakt van het incident en deze laat hij vandaag aan de zijne mede bewoners zien. Tim heeft een kleine error gehad legt Gerrit vervolgens uit. De bewoners reageren geschrokken. Dat is echt heel erg antwoordt Hiske. Wat later loopt Timothy naar de Mongoolse tent toe en haalt hij het enige schone matras weg. Dat betekent dat Gerrit vanavond geen schoon matras heeft om op te slapen. Hoe zal Gerrit hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 14:47

    Alweer een error? Het lijkt daar onderhand wel een opvanghuis voor mensen met errors?
    Tjonge jonge wat een trieste mensen mensen zitten daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *