Christel en Jessie zijn terug van de opnames van het programma Koffietijd

Christel en Jessie zijn terug van de opnames van het programma Koffietijd

Christel en Jessie hebben de ochtend bij het programma Koffietijd doorgebracht. Iets na twaalven gaat de poort open en lopen de twee koffieleuten door de poort. In eerste instantie kwam alleen Christel breed glimlachend de poort door lopen. Jessie heb ik achter gelaten maar dit geloofden de bewoners niet. Niet veel later loopt ook Jessie door de poort. Ze nemen de andere bewoners meteen mee naar de silo waar ze gezamenlijk lunchen en luisteren naar wat Christel en Jessie hebben beleefd. Enthousiast vertellen ze over de studio en de filmpjes die hen zijn laten zien in het programma. Christel was vooral onder de indruk van de zachte banken in de auto. Daarnaast viel het haar op dat ze nu voor het eerst haar telefoon miste. Ook vertelt Christel dat ze in het begin van de opnames toch best wel zenuwachtig was. Gerrit vraagt zich vervolgens af of Jessie Happie Happie Hamburger heeft benoemd maar Jessie moet hem teleurstellen. Maar ik ben blij dat ik weer terug ben jongens zegt Jessie enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *