De groep komt bij elkaar om opgekropte gevoelens te bespreken

De groep komt bij elkaar om opgekropte gevoelens te bespreken

Gisteren hebben de bewoners een heftige aanvaring met elkaar gehad, waarbij er zelfs kistjes van Team Merel en Team Jessie zijn verbrand. Nu een dag verder willen ze bij elkaar komen om het nodige te bespreken. Wanneer ze in de silo zijn, proberen ze al hun opgekropte gevoelens naar elkaar los te laten en te bespreken. Veel emoties komen los in een gesprek wat een lange tijd duurde. Zal dit gesprek veel aanvaringen voorkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *