Jessie spreekt Timothy aan over wat er met Gerrit is voorgevallen

Jessie spreekt Timothy aan over wat er met Gerrit is voorgevallen

Timothy is bezig met afwassen en loopt daarna weer de caravan in waar Jessie en Adriaan in de keuken staan. Jessie besluit om Timothy aan te spreken op de voorgevallen. Hij vraagt aan Timothy of het een goed plan is dat de bewoners hun ruzie met elkaar uitpraten, in plaats van zand in elkaar bedden leggen. Timothy legt op zijn beurt uit dat hij zand in Gerrit zijn bed heeft gelegd, omdat Gerrit zand over hem heen schopte terwijl hij aan het werk was. Ook legt hij uit dat hij het vervelend vindt dat er door Gerrit en Jessie kenbaar niet serieus op het aanbod van Franny zijn ingegaan om de problemen op te lossen. Dat meisje is onzeker en verzamelt al haar moed om op jullie af te stappen licht hij verder toe. Jessie laat weten dat Franny geen onderdeel van het probleem is en zij er eigenlijk niks aan kan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 16:56

    Tim verschuilt zich weer eens achter een ander pfff man , je hebt echt iemand nodig een dokter die je eens op de hoogte brengt dat dit niet zo kan wat je allemaal doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *