Jens complimenteert Franny en is trots op haar

Jens complimenteert Franny en is trots op haar

Na flink wat emoties en een hoop gepraat in de silo, komen Franny en Jens bij elkaar in de caravan. Jens vindt dat Franny er goed aan heeft gedaan om iedereen bij elkaar te roepen. De mannelijke bewoner vindt het knap dat Franny op wil komen voor de groep en dit in het begin heeft uitgesproken bij Hiske en Christel. Jens geeft aan dat het resultaat helaas niet is zoals het had moeten zijn, maar daar heeft Franny een heel ander idee over. Ik had ook geen resultaat verwacht, maar ik wil gewoon dat iedereen het weet, zegt de vrouwelijke bewoonster vol overtuiging. Ze is blij dat de groep weet van de gedachte en hierover is gaan nadenken. Op lange termijn hoopt Franny dat de groep hierdoor aangesterkt wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *