Shelley voelt zich gekleineerd door het advies van Jens

Shelley voelt zich gekleineerd door het advies van Jens

Shelley en Jens zaten zojuist samen achter de computer in de silo. Jens hielp Shelley met het versturen van e-mails, waarbij hij haar ook een aantal adviezen gaf. Shelley vond het lastig om sommige adviezen aan te horen en dit gaf ze hem dan ook eerlijk aan. Jens begrijpt dit, maar vraagt haar dit te zien als zakelijk advies in plaats van een persoonlijke aanval. Even later loopt Shelley naar buiten toe en besluit ze haar hart bij Gerrit te luchten. Ze is duidelijk geïrriteerd. Gezeik elke keer! Ik word er moe van, roept ze. Gerrit vraagt aan haar wat er aan de hand is. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze de manier waarop Jens haar advies gaf niet fijn vond en zich gekleineerd voelde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *