Krijgen Lotus en Mike een avondje samen in het huisje?

Krijgen Lotus en Mike een avondje samen in het huisje?

Timothy en Franny slapen samen met Lotus en Mike in hetzelfde huisje. Franny stelt aan Timothy voor om het koppeltje een keer wat meer tijd voor hunzelf te geven, maar dan zouden ze wel voor één avond een andere slaapplek moeten zoeken. Franny vraagt aan Timothy waar hij graag een avondje zou willen slapen en hij geeft aan het wel te zien zitten om een avondje in de caravan door te brengen. Franny stelt voor dit aan Adriaan en Erik te vragen. Als Timothy aan Franny vraagt waar zij nog graag een avond zou willen slapen, vertelt ze dat ze graag in de silo zou willen slapen. Waar zullen de twee bewoners vanavond uiteindelijk terechtkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *