Erik heeft een leuk idee voor een nieuwe slaapplek

Erik heeft een leuk idee voor een nieuwe slaapplek

Aan het einde van de middag zit Erik achter de computer. Dat gebeurt niet vaak en daarom duurt het niet lang voordat het de andere bewoners opvalt. Erik achter de computer?, zegt Jens vragend. Erik haalt zijn ogen van het scherm. Ik heb een dik idee, zegt hij. Weet je waar ik in ga wonen? Een vliegtuig. Jens en Brandon moeten lachen. Zou toch gaaf zijn?, vraagt Erik. De mannelijke bewoner lijkt er serieus werk van te willen maken. Samen met Jens zoekt hij op de computer naar telefoonnummers om partijen te kunnen benaderen. Zal het Erik lukken om deze fantastische nieuwe slaapplek te regelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *