250 dagen Utopia 2, Christel roept de bewoners bijeen

250 dagen Utopia 2, Christel roept de bewoners bijeen

Verzamelen! 250 dagen verrassing! roept Christel over het terrein. Even later komen alle bewoners samen in de silo en kan de verrassing uitgepakt worden. We zitten hier al 250 dagen, begint Christel. Ze vertelt dat tijdens de afgelopen periode Utopia 2 echt haar thuis is geworden. Tevens is er een brief geleverd van oud bewoonster Victoria en Christel leest hem voor aan de bewoners. De verrassing is een speciale taart, om de 250 dagen Utopia 2 te vieren. De bewoners hebben de taart gekregen van het televisieprogramma Koffietijd en iedereen is erg blij met de smakelijke verrassing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *